Klima Gaz Dolum Fiyatı 2020

13.02.2021
172
Klima Gaz Dolum Fiyatı 2020

Klima Gaz Dolum Fiyatı 2020 

Klima Gaz Dolum Fiyatı hakkında önce bilmeniz gereken Genelde bir işinde uzman Gaz doldurduğunda, sistemin doğru çalıştığını kontrol eder. Bununla birlikte, Freon’un üç yıldan daha kısa bir sürede tekrar doldurulması gerekiyorsa, kapatılması gereken hortumlarda ya da valflerde sızıntı olabilir. Freon yedeklemesinde en iyi fiyatı elde etmek için İletişime geçiniz.

Klima Gaz Dolum Ücreti

Klima Gaz Dolum Fiyatı 2019-2020 Fiyatları Freon – AC’deki gaz soğutucusunun teknik adı – zamanla tükenir ve klima’nın soğumaya devam etmesi için tekrar doldurulması gerekir. Freon değiştirme maliyetleri, klimanın soğutucu akışkanının mevcut düzeysine ve ünitenin büyüklüğüne bağlı olarak değişebilir. Tipik olarak, teknisyenler, Freon replasmanının ağırlık birimi başına sizi ücretlendirir. Daha küçük bir ünite doğal olarak  ısıtma ve hava için daha mühim bir sistemden daha derine inecek. Bu sebeple, klimanızı Freon ile doldurmak istediğinizde bunu aklınızda bulundurun.

Klima Gazı Dolum Fiyatı

Klimanın marka model tipine göre ortalama bir klima gaz dolum fiyatı söylemek gerekirse, klima gazı dolum fiyatı 55 TL ile 430 TL içerisinde değişebilir. Klimanız için kesin bir klima gaz dolum fiyatını online öğrenin, yada hemen 444 1 840 i arayın. Bize klima bilgilerinizi ulaştırdığınız da sizin için en uygun klima gaz dolum fiyatı için teklif sunacağız.

Soğutma sıvısı eksikliği (Freon), Klima soğutma problemina neden olmamasının çok yaygın bir nedenidir. Soğutma sıvısı buharlaştırıcı bobinleri boyunca dolaşır ve üzerinden akan havayı soğutur ve sonunda odaya soğuk hava gönderir. Bu soğutma sıvısı düzeysi yetersiz olduğunda, Klima soğumayacaktır. Çoğu durumda, soğutucu madde üniteden sızar ve Klima soğutma işlemini durdurur. Bir Klima onarım uzmanı, soğutucu akışkanın soğutma bobinlerinde doğru olup olmadığını doğru bir halde belirleyebilir.

Klima gaz dolum servisine neler dahildir ?

PRO, bir basınç göstergesi tercih ederek Klima ünitesindeki soğutucu düzeysini hassas bir halde belirler. Soğutucu akışkan olarak da adlandırılan gaz düzeysi, normal PRO’nun altında bulunursa, gereksinim gereği yeniden doldurma ya da doldurma yapılmasını önerir.

Soğutucu şarjını başlatmak için, önce Klima ünitesi kapatılır. Daha sonra gösterge hortumları Klima ünitesinin basınç portuna bağlanır. Klima ünitesi açılır ve 10 dakika boyunca çalışmasına izin verilir,

Böylelikle kararlı bir çalışma durumuna ulaşabilir. Bunu takiben, soğutucu kabın valfleri (dikey konumda konteyner ile) Klima ünitesine bağlanır. Şimdi Klima ünitesi soğutucu çekmeye hazırdır.

Klima gaz dolumu için mühim kurallar 

  • Gaz dolumu başlamadan önce, hava filtrelerinin temiz olup olmadığını ve evaporatör / kondenser serpantinlerinin kir olup olmadığını kontrol etmeniz tavsiye edilir. Yukarıdakilerden herhangi biri kirliyse, soğutma sıvısı yeniden şarj edildikten sonra bile Klima soğutma problemine neden olabilir.
  • Klima ünitesinde, Klima ünitesindeki önüne geçer gibi (misal verilecek olursa gevşek ya da kırık parçalar) sorunlu durumları kontrol edin.
  • Evaporatör fanı ve kondenser fanın iyi çalıştığından emin olun. Bunlardan herhangi biri düzgün çalışmazsa, AC verimli biçimde soğumayacaktır.
  • AC ünitesini kapsamlı bir halde kontrol edin ve bobinlerde sızıntı olup olmadığını kontrol edin. Sızıntılar genellikle eklem ve bağlantı etrafında bulunur.
Ayrıca Bakınız.  Klima Sökme Takma Yer Değişikliği Fiyatları

Klima Gazı Doldurma Ücreti Ne Kadar

Maliyet bunun bunun yanında mevsime ve yere biraz bağlı olacaktır. Freon teknisyenleri şehirde ilçelere göre daha fazla ücret alırlar. Soğuk havalarda soğutucunuzu değiştirmek çok daha ucuz, bu yüzden yaz aylarından önce Freon’nuzu değiştirmek isteyebilirsiniz. Maliyet için bir başka faktör de ünitenizin durumudur. Genelde, teknisyenler soğutucu akışkan sızıntılarını önlemek için yeniden doldurmadan önce Klima herhangi bir hasarı giderecektir.

Klima gazı doldurma

Klimanız da bazı kaçaklar ya da bir halde atladığınız diğer hasarlar olmadıkça, Freon dolumu sorun olmaz. Birisi bir Freon dolumu yapmadan önce ünitelerimizi bakım ve onarımını yapın ve ünitemizi tekrar şarj etmeden önce yapmanız gereken şey teknisyenlerimize sorun.

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Klima Arızaları