Uğur Klima Hata Kodları

Uğur Klima Hata Kodları

Uğur Klima Hata Kodları 

Uğur Klima Hata Kodları Uğur Klima Arıza Kodları Isıtma ve soğutma gereksinimlerinin giderilmesi için evler başta olmak üzere, hemen her yerde çok fazla tercih edilen klimalar, yüksek teknolojiyle üretilen parçaları ve buna bağlı olarak azalan elektrik sarfiyat aralıkları aracılığıyla, günümüzde daha çok tercih edilmekte.

Uğur Klima Hata/Arıza Kodları

1954 senesinden beri soğutma bölgesindeki deneyimini, geliştirdiği ürünlere ortaya çıkaran Uğur Soğutma ’nın sizlere sunduğu klimalar; ısıtma ya da soğutma gereksinimlerinizi A+++ varan performanslarda karşılayabilecek niteliktedir.

Uğur Klima Arıza Kod E1

Oda sıcaklık sensör arızası

Uğur Klima Arıza Kod E2

Dış ünite sensör arızası

Uğur Klima Arıza Kod E3

Evaporatör sensör arızası

Uğur Klima Hata/Arıza Kodları Küçük, orta ve geniş odalar için ayrı ayrı tasarlanan Uğur UIS klimalar; 9, 12, 18 ve 24 BTU ’luk modellerle gelir. En düşük A++ enerji verimlilik sınıfında bulunan bu ürünler, bekleme esnasında 1 Watt ’lık elektrik tüketerek yüksek miktarda enerji tasarrufu sağlar. Uğur UIS 9000, 12000, 18000 ve 24000 klimalar ise bulundurdukları iyonizer teknolojisi ve Bio filtreleri aracılığıyla, odaya verilen havayı temizleyerek ortam havasını, olabilecek olduğunca doğal hale getirir.

Uğur Klima Arıza Kodları

İç ünite üzerinde bulunan ışık LED gösterge aracılığıyla, klimanızın hangi derecede çalıştığını görebilir, LCD ekranlı kumanda aracılığıyla klimanızı yönetebilirsiniz. Bunların bunun yanında Uğur UIS 9000, 12000, 18000 ve 24000 klima kumandalarında bulunan Follow Me özelliği ile klimanız, kumandanızın bulunduğu ortama göre daha güzel ısıtma ya da soğutma işlemini gerçekleştirir. Oldukça sessiz biçimde çalışan Uğur klimalarda ülkeler arası KYOTO protokolüne uygun R410 gaz kullanıldığı için doğaya zarar vermez. Uğur Soğutma ’nın tüm Türkiye’deki yetkili bayileri aracılığıyla piyasaya sürdüğu klimalar CE sertifikasına sahiptir.

Ayrıca Bakınız.  Arçelik Termosifon Hata Kodu F02

Uğur Klimalarda, çevreye zarar vermeyen R410a gazı kullanılmaktadır.. A enerji sınıfı aracılığıyla enerji tüketiminden tasarruf sağlar.. DC Inverter teknolojisiyle tasarruf sağlamasının yanında dış ortam sıcaklığı -15°C kadar düştüğünde ısıtma işlevsisini, dış ortam sıcaklığı 50°C kadar çıktığında soğutma ­işlemini sağlayabilir.­ Dönemsel olarak gerçekleştirilen kampanyalarla uygun fiyata kaliteyi ayağınıza getirir. Son teknoloji filtlerle donatılmış klimanız sağlığınıza katkıda bulunacaktır. Uğur Klima 3 yıl garantilidir. Geniş servis ağı, işinde uzman teknik ekibiyle her daim yanınızdadır ve ücrets­iz kesi­f ve montaj ­olanağı sağlamaktadır.

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Klima Arızaları